...

Önce İnsan Külübü

Genel Kurul Sonuç Bildirimi 2018-2019

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Önce İnsan Kulübü’nün olağan genel kurul toplantısı,  16/11/2018 Cuma1günü saat 15.00’de Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerekli salt çoğunluğa bakılmaksızın aşağıda belirtilen gündem maddelerinin görüşülmesi için yapıldı.

GÜNDEM  ­­­­­­­­­­­­­______   :

Gündemin 1. maddesi gereği açılış konuşmasını geçici yönetim kurulu başkanı Abdüssamed AKAN yaptı. Üyelerin katılımından dolayı teşekkür etti. Yapılan yoklama neticesinde toplantıya katılımda bulunan 12 üyenin; toplantının ifası, gündem maddelerinin ve yıllık etkinlik planının görüşülmesi için yeterli çoğunluğun sağlandığı tespit edildi.

Gündemin 2. maddesi gereği şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Gündemin 3. maddesi gereği Divan başkanlığına Mustafa İsmail KÖZ, başkan yardımcılığına Ekrem ÇİFTÇİ ve yazman üyeliğe Yasin GÜREN genel kurulca oybirliği ile seçilmişlerdir.

Gündemin 4. maddesi gereği kulüp yönetim kurulu asıl ve yedek üyelikleri için açık oylama yapıldı. Oylama neticesinde seçilen yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerin isimleri aşağıdaki listede belirtildi.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Mustafa İsmail KÖZ

Alperen KARATAŞGÜLER

Sümeyye EMLİ

Harun ARSLAN

Burçin ERDOĞAN

Ramazan ÖZCAN

Yasin GÜREN

Şeyma AKDENİZ

Meryem ŞAHİN

Seda CEYHAN

Gündemin 5. maddesi gereği kulüp denetim kurulu asıl ve yedek üyelikleri için açık oylama yapıldı. Oylama neticesinde seçilen denetim kurulu asıl ve yedek üyelerin isimleri aşağıdaki listede belirtildi.

DENETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Ahmet ERKAL

Seda CEREN

Merve Nur KARA

Özcan ATAY

Ayşe ERGİN

Büşra KELEK

Gündemin 6. maddesi gereği, dilek ve temennilere geçildi. Divan Başkanı söz alan olup, olmadığını sordu, Kulüp üyeleri yıllık etkinlik planı ve programlarla ilgili görüş ve önerilerini ilettiler. Divan başkanı yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Gündemin 7. maddesi gereği, divan başkanı toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek, toplantıyı kapattı.   16/11/2018

Ası

Divan Başkanı                                      Div.Bşk.Yrd.                           Yazman üye

Mustafa İsmail KÖZ                             Ekrem ÇİFTÇİ                       Yasin GÜREN